Bruisende omgeving

Ontdek al het moois van Limburg

In Kessel en omgeving valt er van alles te doen en te beleven voor jong en oud.

fietsen-wandelen

Fietsen en wandelen

Kessel is hét centrum voor de vele fiets- en wandelroutes in Noord- en Midden-Limburg. Middels knooppunten kunt u zelf uw route samenstellen. Geniet daarbij van de prachtige natuur van Limburg, de Maas, en niet te vergeten de gezellige terrassen in en rondom Kessel.

Designer Outlet

Winkelen

Zin in een dagje winkelen? Bezoek dan eens het bekende Designer Outlet in Roermond. Maar liefst 180 winkels bieden voor elk wat wils. Dichterbij, in het nabij gelegen Panningen, is het ook goed toeven of overweeg een bezoekje aan Venlo. 

Droneshot Kessel

Waterplezier

Kessel heeft een eigen openlucht zwembad. Vanaf de Loswal kunt u een elektrische sloep huren (geen vaarbewijs nodig). En er is natuurlijk volop waterplezier op de Maasplassen in Roermond.

 

activity-restaurants

Restaurants

In het pittoreske Kessel vindt u verschillende restaurants, cafetaria’s en cafés. De ijssalon op de Markt mag u zeker niet overslaan. Maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Baarlo, Maasbree, Neer, Helden en Panningen kunt u volop culinair genieten. 

wellness

Wellness

Bij Glamping aan de Maas kunt u heerlijk relaxen en zonnebaden op uw eigen terras met veel privacy. Als in september 2024 de vakantiebungalow klaar is, kunt u gebruik maken van de ingebouwde sauna.
Of boek een wellness dagje in het kuuroord in Arcen, op een half uurtje rijden van Kessel.

Toverland

Overige activiteiten

Doe eens een escaperoom op wielen, kraak de Code Keverberg, huur een solex, een jeep of een ouderwetse Trabant of waag u aan het heuse boerengolf. Op 15 autominuten ligt het attractiepark Toverland, waar u in het hoogseizoen tot ’s avonds laat kunt vertoeven.

vvv-kessel

Vind alle informatie bij het
VVV kantoor

Bij de VVV winkel (bij de ingang van de Kasteeltuin) kunt u terecht voor alle toeristische informatie over Kessel en de regio.
Ook fiets- en wandelkaarten zijn hier te koop.