Onze waterplezier tips

Onze top aanbevelingen

In Kessel en omgeving zijn er volop mogelijkheden om op of in het water te genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. Bij slecht weer kunt u met kinderen ook goed terecht in de tropische zwembaden van de vakantieparken in de regio: De Schatberg, De Lommerbergen of het Meerdal. Alle op minder dan 20 minuten autorijden. Hieronder vindt u een paar van onze keuzes.

Sloepverhuur Limburg

Sloepverhuur Limburg

Vanaf de Kesselse loswal kunt u een elektrische sloep huren voor een heerlijke vaartocht over de Maas. Maak er met uw gezin of vrienden een heerlijke dag van. Cirkel rond op de Maasarm in Neer en ontdek het natuurgebied De Asseltse Plassen.

De sloep is eenvoudig te bedienen voor 2 – 6 personen. Het bootje is elektrisch, dus stil en duurzaam. U heeft geen vaarbewijs nodig om een bootje te huren. 

Zwembad Kessel

Zwembad Kessel

Vanaf 1 mei tot 1 september is het openlucht zwembad midden in het centrum van Kessel geopend voor jong en oud. Er is een apart peuterbad en de jeugd kan zich op het terrein ook prima vermaken op de trampolines, springkussen, klimrek, glijbaan of in de zandbak. Ook is er een beachvolleybal veld. Aan de kassa worden ijs, frisdrank, koffie/thee en kleine versnaperingen verkocht. 

watersport

Actief op de Maasplassen in Roermond

Wilt u graag actief bezig zijn op het water? Op de Maasplassen bij Roermond kunt u terecht bij wake park Beaver Creek (geschikt voor zowel beginnende als ervaren wakeboarders), huur een SUP aan de Oolderplas of verken de vaarwegen per zeilboot, kano of motorboot.
U kunt ook naar het dagstrand Palm Beach aan de Noorderplas, een rustiger deel van de Maasplassen en geschikt voor jong en oud.