Onze restaurant tips

Onze top aanbevelingen

In Kessel en omgeving zitten verschillende goede restaurants. Ook zijn er maar liefst 3 cafétaria’s en kunt u döner en pizza’s eten of afhalen bij Eethuis Ruïne. Wij gaan zelf graag naar:

Baron Frits

Baron Frits

Op het meest unieke plekje van Kessel (Noord-Limburg) aan de rand van de Maas vindt u Baron Frits. Een kleinschalig en sfeervol hotel met trendy restaurant en prachtig panoramaterras, gehuisvest in de vroegere bijgebouwen van Kasteel de Keverberg. Een magische plek waar genieten centraal staat en de tijd lijkt stil te staan.

rozentuin

Restaurant Vaers

Het restaurant Vaers vindt u aan de Maas bij de veerpont. Het is gevestigd in een pand uit 1850, waar u sfeervol kunt tafelen. Het restaurant beschikt over een wintertuin en een groot terras. Er komen maar liefst 12 bekende fietsroutes langs het restaurant. Geen verrassing dus dat er voldoende mogelijkheden zijn om uw e-bike op te laden.
Dit restaurant voor fijnproevers en levensgenieters heette voorheen De Rozentuin, maar is sinds kort in nieuwe handen. Binnenkort zal zij haar deuren heropenen.

Taverne

De Taverne

Op de Markt bevindt zich de gezellige brasserie De Taverne. Betaalbare gerechten, inclusief volop keuze voor kinderen.

Centraal Baarlo

Centraal Baarlo

Het pand is gelegen naast de kerk in het hartje van Baarlo en bevindt zich in een historisch pand dat al sinds 1719 een horecabestemming heeft. Met een gezellig terras met zicht op het kasteelpark en de historische watermolen. Dé plek om bij te komen van bijvoorbeeld een fietstocht, met één van de 100+ speciaal bieren op voorraad.

Wok Palace Restaurant

Zin in sushi? Wilt u Aziatisch eten en onbeperkt wokken? Aan de provinciale weg net buiten Kessel ligt de Wok Palace.